Kuhn - KUHN farm machinery: Soil Preparation-Seeding-Fertilisation--Hay/Silage Making-Bedding & Feeding
Search
  
 Termékek 
  
  
 Kuhn Center Magyarország 
  
  
 Hírek 
  
 Újdonságok
 Sajtóközlemények
 Események

KUHN Kockabálázója nyerte el az ÉV GÉPE 2014 címet

A Kuhn már a holland Geldrop átvétel előtt is nagyon széles palettán kínálta mezőgazdasági munkagépeit. A takarmánykeverő és kietető kocsiktól kezdve a zöldsor minden gépén keresztül, a szintén sok helyen bizonyított permetezőkön át a szántóföldi munkagépekig széles választék áll rendelkezésünkre.A bármilyen típusú termény esetén kiemelkedő minőségű bálák készítésére képes KUHN Nagy Kockabálázók (Large Square Balers) kiemelkednek a többi bálázó közül.
Minden perc számít, amikor az időjárási körülmények bizonytalanok. Az egyszerű, de jól átgondolt technológia, mely a POWER DENSITY elő kamra tulajdonsága, könnyen alkalmazkodik a munkakörülményekhez. A különböző típusú termény nem akadály az LSB bálázóknak.
A Kuhn csoport ajánlata átkarolja a négy alapmodellt LSB 870, 890, 1270 és 1290. A gép bevált működési elve és a több mint 30 éves tapasztalat a hengeres és kockabálázók tervezése és gyártása terén vezetett egy új innovatív, intelligens modell fejlesztéséhez, mellyel bővítették a palettájukat.Attached files
AgroNapló 2014-október.pdfAttachment

  KUHN SITE    THEMATIC WEBSITES    SOCIAL NETWORKS  
contifonte.fr

RSS

FaceBook